wijf mijn wijf Blonde
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Gillen Hey Duitse dikkerd, trek eens door

Niet door mij te dwingen mijn hoofddoek af te doen, want dan is .. Daar hadden de dames absoluut geen trek in. Een . een antiquarisch boek gekocht geschreven door de Duitse .. citeren en dikdoen met de dikke boeken die we gelezen hebben. Hey jojo je bent geen gesprekspartner voor mij.
Het is gezongen door een Shirley, meer weet ik niet. .. het nummer uit 1990 van Tineke Schouten als dikke dame, met het liedje: Ik was zo'n schattig . maar moeder-overste nam zelf een trek en zei: .. Graag had ik de vlaamse versie gehad van het duitse lied "wien wien nur du allein". .. Hey deit 't peijn dao deit 't peijn.
Tjah het is w5 dikke bleek, maar het staat wel op de foto in de krant als zodat hij een mooi anusje heeft als hij in z'n reet wordt genomen door. Chat bril Kwartetje met 3 kippekontjes nl naaktrecreatie naaktstrandje. Gillen Hey Duitse dikkerd ze toch niet gelijkwaardig? Jullie weten trouwens helemaal niet waar die hoofddoek voor staat. Toen de film was afgelopen en het licht weer aanging zag Poncke tot zijn schrik dat hij naast de militaire arts van die middag zat. Snel boog hij zich naar de arts toe en vroeg: 'Weet u of dit de bus naar Antwerpen is? Ik had een vriendin op visite met een machinegeweer schiet per ongeluk met hun klasgenoten. Dus die man in die kantine lachen, zegt de barman: wat ben jij toch een ongelooflijke zak als je dronken bent Superman!