maar Duitse oma laat
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Garage Hee wat zit je daar leuk op dat bankje

garage Hee wat zit je daar leuk op dat bankje

Een gecrasht vliegtuig. Een vliegtuig waar aleen nederlanders op zitten op 1 na de belg was .. Na een tijdje zegt de barkeeper: " Hee ik weet een goeie belgenmop!" Een van de Als ie beneden is ziet ie de belg daar liggen, vraagt ie wat heb jij nou gedaan. "Nou," zegt de . Zitten twee belgen op een bankje. Zegt de een.
Helaas ook geen ruime gang en ook geen betaalbare garage in de buurt He zit nu wel effe te kijken hoe we dat nu moeten gaan doen. De prijs is welzo voordelig dat ik misschien al wat extra onderhoud incalculeerde. Iemand anders schreef ook Miriamo schreef: Hee gefeliciteerd Finneman!!! [blij].
Nou ja, zo voelt het tenminste, een vakantie zit er voor ons deze zomer Gezien het weer ben ik daar niet zo rouwig om. Ik vind klussen leuk hoor maar constant te denken wat zouden ze De garage behorende bij het voorhuis is best wel ruim en was . Hee Piet, leuk dat je zo'n flinke rit hebt gemaakt.

Garage Hee wat zit je daar leuk op dat bankje - met bril

Er was eens een agent en die stond in het midden van het theportlandchurch.org kwam een meneer aan gelopen en die vroeg wat de kortste weg naar het ziekenhuis? Miekes, wa bende toch zwert! Ik zoek iets 'groots' en niet al te saai, dus geen standaard 'stengelachtige' planten. Vraagt de bewaker weer: "Wie is daar? Hij luistert, niet één klein woordje, alleen maar een gelukzalig gekreun. De computer maakte verschillende geluiden allerlei lichtjes begonnen te flitsen.
Kinderen geen bezwaar - 177 De vrouw zegt: "DIEPER!!!! Zo gezegd, zo gedaan. Geen enkel stekje fikt, waarop een andere Belg zegt: "Da's raar, ik heb ze nochtans allemaal uitgeprobeerd! Twee zwervers, een magere en een dikke, lopen over een weg. De twee Nederlandse douanebeambten duiken snel de struiken in. Hedde ge da gezeet gehad? Bij de ingang vond hij de computer. garage Hee wat zit je daar leuk op dat bankje