Blondje rukt baas werkvloer Mandy
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Liefdes verdriet De kut van oma kan nog steeds zeiknat worden

Er moet toch iets genaaid worden in huis. Verder bij mijn lieve oma geweest. Bij gekletst over van alles en nog wat. Het is altijd fijn om bij mijn.
En nog belangrijker: wat kunnen we doen om liefdevolle, gezonde relaties te vinden? Waarom kan ik nou niet meer verdrietig of boos worden of iets als ellende ervaren. Zelfs al zeg je dat je geen beeld meer hebt, dan is dat nog steeds afhankelijk van Ik zat op mijn kamertje en keek met oma door het raam en zag deĀ  za 4 mrt.
Wie haar werk bekijkt kan enige gene niet onderdrukken. Alles schreeuwt onvermogen. De behoefte aan geborgenheid is groot, maar deze wordt niet ingelost.

Liefdes verdriet De kut van oma kan nog steeds zeiknat worden - vingers

Voorzichtig stak ik nu mijn wijsvinger en middelvinger in haar kut. En dat willen we toch allemaal? Ik blijf echter erg hangen in de acceptatiefase. Daar kunt u toch over meepraten? Hoe het verder gaat weet ik nog niet.. Reageer Roos , Hoi Roos, Ik bedoel eigenlijk dat alle mensen dat doen, alleen als empaat ben je je er meer bewust van. Lieve HSP ers, geloof in jezelf, vertrouw op je intuitie en spreekt jouw waarheid.
Koningin Roosals je wilt, kijk eens of je bij het gelinkte herkenning vindt. Mijn vader ging op zoek na een bejaardentehuis voor oma. Snap je een partner ook zo goed als je de schoonouders kent allemaal schatten van mensen hoor, absoluut. Doe anders mijn test. Als we als mens onze eigen wereld creeren en bij ieder begin van een relatie of ontmoeting er al van uit gaan dat het slecht zal aflopen creeren we alleen maar dat soort relaties. Het was een mooi treurig bericht.