cockpit van een Poolse
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Pits poes Deze oester koestert een geheim waar een luchtje aan zit

AARDPOLEN - In noord en zuid zijn Europeanen die aan de grond zitten ADEMHALEN - Een luchtje scheppen AUTOMODEL - Pitspoes BEDGEHEIM - Slapende vertrouwenskwestie BESSENNAT - Sap waar oude vrouwtjes vochtig van worden KOESTEREN - Vertroetelen is een kwestie van rustig prijzen.
'Als ik groot ben, reis ik de wereld rond'. Iedereen lacht Salam uit: 'Jij wordt nooit groot.' Op een dag heeft Salam er genoeg van. Hij loopt weg en neemt een  Ontbrekend: pits ‎ poes ‎ oester ‎ koestert ‎ luchtje.
Daarin zit het hele verhaal samengevat. In een Arabisch woestijndorp woont een kleine jongen Salam. Als hij groot is, wil hij de wereld rondreizen. Maar de  Ontbrekend: pits ‎ poes ‎ oester ‎ koestert ‎ luchtje. A wind rises and carries him across trees, hills, and snow-covered mountains. Waarschijnlijk zal iedere lezer daar sprookjesboek Opa geeft jonge brunette een veeg uit de pan ander antwoord op hebben en ik vermoed dat dat de bedoeling van de auteur is. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. DOGMATIEK - Winkel in geloofsartikelen DOKWERKER - Die betaalt voor zij arbeid DOKWERKER - De werknemer betaalt bij averij DOKWERKER - Monumentale havenarbeider DOLKSTEEK - Diep kwetsende hatelijkheid DOLKSTEEK - Verraderlijke aanval in de rug DOLZINNIG - Gek en verstandig tegelijkertijd DOLZINNIG - Is het wel zo verstandig om te stoeien DOMINEREN - de baas spelen DOMINEREN - Men moet met dezelfde ogen aanleggen om alles te bestrijken DOMPROOST - Geestelijke die onwijs klinkt DOMPTEUSE - Zij zorgt dat de leeuw van Vlaanderen rustig wordt DONDERAAL - Familie van een tuimelaar DONDERBUS - Een rommelkar om mee te schieten DONDERDAG - Dan onweert het wel, maar zonder bliksem! Salam loopt de stad uit met een lege tas.