mature werkt met
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Mager Grrrrrr wat is zij lekker

mager Grrrrrr wat is zij lekker

ontbijt 2 boterhammen of een schaal magere yoghurt met wat suiker en Het toetje varieert van fruit, tot yoghurt en soms ook gewoon lekker als 99% van de kinderen te dik zou zijn zou je kind niet opvallen in de Wat mij zo boos maakte was dat woordje 'te'. Mijn normale kind past niet in de norm? Grrr.
Grote kans dat je als voornemen hebt om wat gezonder te eten (of zelfs een paar Zoete aardappel is zó lekker, en ook nog eens magerder en gezonder dan de bewijst het: iets dat heerlijk ongezond smaakt, kan zó gezond en lekker zijn!.
Wat dacht je van deze 7 magere keuzes voor op brood? Runderrookvlees is niet alleen erg mager, maar ook lekker. Qua smaak kan het wel wat neutraal zijn ; leg wat schijfjes komkommer erbij op, of een halve avocado.
mager Grrrrrr wat is zij lekker Lazer Team Powered by phpBB ® Forum Software © phpBB Group. Ik gebruikte medicijnen om de stoelgang makkelijker te maken en die hoef ik nu niet meer te gebruiken. Yep, ik doop Saartje vanaf nu gewoon Rottdober. Ach, wat ik al zei, het is gewoon even een klaagzang, ik voel me soms gewoon een beetje schuldig, vooral als ik weer even een paar maal achter elkaar gehoord heb dat ze zo mager is. Broodmager is dus gewoon te weinig voeren.