wasmachine checken met
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Strijken Ouwe lul raakt gevoelige snaar

GOTEN - Schonken wat aan het oude volk KWINT - Ik gebruik wit om `n uiterst gevoelige snaar te raken . STRIJK - Maak het effen en laat het zakken.
ADERLATING - Gevoelig geldelijk verlies. AFTREKBAAR - Golf van . KLOOTVIOOL - Raakt een gevoelige snaar bij die zak. KNALDEMPER - Dat zo'n klap.
Geen oude koeien uit de sloot halen. 4. De hond in de pot . Een gevoelige snaar raken. 13. De toon . 6. water honderd. 7. strijken spelen.

Strijken Ouwe lul raakt gevoelige snaar - door

KNOOP - Krachtterm om door te hakken KNOTS - Gek dat men ermee slaat KNOTS - Hij moet wel gek zijn om daarmee te slaan KNOTS - Toch gek dat ermee geslagen wordt! Onder zijn klanten bevinden zich leden van de zigeunerband Tata Mirando en Stochelo Rosenberg. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten. In dit cookie staat je userid opgeslagen. ULRUM - U heeft één liter sterke drank nodig en u weet uw plaats weer UREUM - Er komt een tijdstip waarbij u 'm moet afscheiden VATEN - Klinken het hardst als ze hol zijn VERVE - Men neme enthousiast de kwast ter hand VIJLEN - De scherpe kantjes van iets afhalen VLAAI - Gebak dat in het weiland ligt VLAAI - Lekkers waar een koe schijt aan heeft VLAAI - Wat de koe laat vallen, is een Limburgse specialiteit VLOEI - Om de kiem van het insect mee af te drogen VLOER - Waarop ik iemand onderuit haal VOLKS - Voor krant en wagen is het heel gewoon VORST - Hoffelijke fabrikant van ijs VORST - Machthebber die ons in de kou laat staan VORST - Staatshoofd die ons in de kou laat staan VORST - Staatshoofd dat ons in de kou laat staan VRIJAF - Klaar met de vakantie WAGEN - Een gok nemen om daarmee op weg te gaan WEREN - Verdedigen tegen klimatologische omstandigheden WEVEN - Hierbij kunnen automobilisten het goed maken WINTI - God, zo snel, straks komt ie nog als eerste aan!