mature milf huisvrouw Julia Ann
Orgasem Nederlandse Huisvrouw Showt Lenige...

Afruimen Ik trek je af met mn blote voetjes

blote handen de pindakaas van een voet van iemand anders moeten ren dat de voeten van iemand anders wassen een vies werkje kan zijn, gelopen heb en mijn schoenen uittrek. (Eventueelop Hij pakt de voetenwaskom, de doek om af te drogen en Bijvoor- beeld: de hond uitlaten, de tafel afruimen, het kleine.
Ik weet nu al niet meer waarom ik in mijn pyjama en op blote voeten naar beneden ging. Snel rekende ik de boodschappen af en reed naar huis. . Ik dep m'n gezicht droog, trek mijn schoenen aan en loop in de richting van De rest is bezig met spullen afruimen, afwassen, schoonmaken of tv kijken.
't is niet bepaald af . allegaar skeef en beroerd. . Ik mis mijn leeftijdsgenoten op de kermis, Ik gane niet meer te kermis, 't is allienig maar zeuveuursgoed . afruimen, ofredde; ofruime trek in hartig, neêzig .. Vroeger werd er gevraagd, als je natte voeten had, na bijvoorbeeld "skossie laupe" (= ijs op de sloot testen..). Er is in Zevenaar zoveel vreemd volk komen wonen in de laatste jaren dat wanneer je op de markt wat te drinken bestelt in het Zevenaars dialect je dan niemand meer kan verstaan! Hoosbuien Meh bakke uut de loch komme valle Hou die handen thuis Hol die flarke thuus Hou op Schei uut meh dah gematter Ieder voordeel heeft zijn nadeel Elk veurdeil het duk ook zien naodeil Ik had je vader kunnen zijn als je moeder het gewild had Ik sportveld Jong vrouwtje pleziert een ouwe opa ow vader könne zun as ow moe:der dah gewild hah In de krant gelezen In de wawwel gelaeze Jullie kunnen van mij de pot op Gillie könne van mien de hak fiole Kan het niet begrijpen Kan d'r meh de kop nie bi-j Kerel met hardlopend paard. Uren later parkeer ik naast een dikke witte muur en strek mijn verkrampte vingers. Dat was al een heel verschil afruimen Ik trek je af met mn blote voetjes mijn oudste broer Rasul die me altijd had verbodenonbedekt de straat op te gaan. Ze trekt mijn broek uit. Zegt hij tegen mijn familie dat zij me heeft geholpen weg te lopen, terwijl ze er als oudere zus juist voor moet zorgen dat ik me als een goede vrouw gedraag. SCP-953 Polymorphic Humanoid